1. Laman Utama
  2. Perumahan Baru
  3. Matrix Concepts Group
Matrix Concepts Group
Matrix Concepts Group

Matrix Concepts Group

Wisma Matrix, No. 57, Jalan Tun Dr. Ismail, 70200, Seremban, Negeri Sembilan

Mengenai Matrix Concepts Group

Matrix Concepts Holdings Berhad (“Matrix”) was listed on the Main Market of Bursa Malaysia Security Berhad on 28th May 2013, In the following year, Matrix joined The Edge Billion Ringgit Club. The principal business activities comprise four pillars of strength: Property Development, Construction, Education and Hospitality.

The Group, helmed by talented and experienced human capital and powered by a dynamic management team, has strategically emerged as one of the top leading developers in Malaysia.

Growing financial performance has seen the Group go from strength to strength, the market capitalization of approximately RM 1.45 Billion as at 15th April 2016 with PAT of RM 213.2 Million (12M15).

E-mel Matrix Concepts Group
Mesej kepada pemaju
Butiran anda
Dengan menghantar, saya bersetuju untuk mendedahkan maklumat peribadi saya kepada Pemaju/Ejen ini untuk menghubungi saya mengenai pertanyaan saya; dan kepada Syara-syarat Penggunaan dan Polisi Privasi Anda/iProperty.com Malaysia Sdn Bhd termasuk pengumpulan, penggunaan dan pendedahan maklumat peribadi saya oleh Anda. Saya juga bersetuju untuk menerima komunikasi pemasaran langsung daripada Anda dan/atau rakan kongsi Anda.

Anak Syarikat Matrix Concepts Group