Aliaa Atiqah

Aliaa Atiqah

Private Advertiser

Contact Agent

About Aliaa Atiqah

Assalamualaikum & selamat sejahtera.Saya perunding hartanah sepenuh masa yang bernaung dibawah agensi iReal Property Sdn Bhd dan berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir & Harta Tanah Malaysia (LPPEH). Saya adalah seorang graduan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Hartanah dari UITM Shah Alam , saya bersedia memberi perkhidmatan yang terbaik kepada tuan/puan dalam urusan menjual, membeli dan sewaan hartanah seperti teres, condo, apartmen, flat, banglo, semi D,pejabat, kedai,kilang, dan juga berkaitan tanah. 

Kawasan fokus saya ialah di Gombak, Kuala Lumpur, Selangor,  Selayang, Damansara ,Hulu Klang, Lembah Klang dan dimana sahaja kerana saya mempunyai rangkaian jaringan perunding hartanah lain. Sila hubungi saya ditalian 012 3314044 ( whatsapp, telegram, sms )
Contact Agent

Share this agent

  • Aliaa Atiqah

    Contact Aliaa Atiqah

    • Your Message (optional)

    • Your Details

    • By sending, I Agree to Your/iProperty.com Malaysia Sdn Bhd's Terms of Use and Privacy Policy including Your collection, use, disclosure, processing, storage and handling of my personal information; and to receiving direct marketing communications from You and/or Your partners.

Back To Top