• 10
RM 650,000

Maju Kuala Lumpur

Lebuhraya Sungai Besi, Sungai Besi, 57000, Kuala Lumpur

  • Built-up : 882 sq. ft.
  • Land area : -
    • 3
    • 2
    • 2
    Save
    Download PDF

    Maju Kuala Lumpur, Sungai Besi

    Booking Sekarang! Apply Loan lepas 3 Tahun!
    
    PELUANG PELABURAN HARTANAH...BELI RUMAH 3 TAHUN LAGI PADA HARGA HARI INI... DENGAN 10 SEBAB INI !!!
    
    Ni Admin nak curi masa anda 5min je sebab nak share sikit, siapa2 yangg rasa nak buat pelaburan hartanah yang menguntungkan...this is right time unit yang tak sepatutnya dilepaskan...
    
    1 ?? Servis apartment duplex...beralamatkan KUALA LUMPUR...harga berpatutan. 
    2 ?? Payment booking RM2,000 terus sign SPA, lepas 3 tahun baru buat loan...meaning dah memiliki 3 tahun baru buat loan.. Agak2 berapa keuntungan anda perolehi setelah 3 tahun?? Rumah KL ni purata % kenaikan harga tahunan tinggi... Boleh cecah 15%-30%...
    3 ?? Bawah rumah ada MRT dengan Komuter... Konsep ni hanya ada dekat Jepun dan Hong Kong...
    4 ?? Direct access (in & out) drp 2 highway... Iaitu Besraya Highway dan Seremban - Sg Besi Highway...
    5 ?? Lokasi yg menarik di Pinggir bandaraya KL...
    6 ?? Ada Kompleks Sekolah sendiri...
    7 ?? Ada Masjid sendiri...
    8 ?? Atas shopping mall sebesar The Garden, Bangsar... 
    9 ?? Sport lover...ada kompleks sukan dalam bangunan yang sama dengan rumah anda....ada court futsal, badminton, gym dan macam2 lagi...
    10 ?? Pemaju yang kukuh dan stabil serta "proven" dalam market... Pemaju yang stabil akan developer rumah yang berkualiti dan moden...
    
    Complete modern lifestyle...semua ada di sini... Beli rumah semua facilities dah tersedia... All in...
    
    Details pasal rumah:
    
    * 3 Bedrooms / 2 Bathrooms 
    * Keluasan 882 sqft
    * Price from RM618K
    * LeaseHold Open Lot
    
    Paling best Easy to own scheme introduced by developer:
    
    10% byr dlm masa 42 bulan
    >> 1st yr RM1000 x 12 bulan*
    >> 2nd yr RM1500 x 12 bulan*
    >> Balance RM2000 setiap bulan sampai bulan ke 42.
    * Boleh bayar utk setiap 6 bulan atau setahun.
    
    Cukup tak reason yang Admin sertakan tu? Nak feel nikmat sebenar lagi, jom Admin bawak tengok show house and gallery...
    
    More details / Call for viewing :
    Firdaus Z
    017-360 1757
    REN 25099

    Property Information

    Property Type:
    Serviced Residence
    Occupancy:
    Vacant
    Land Title:
    Residential
    Facing Direction:
    -
    Tenure:
    Leasehold
    Unit Type:
    Duplex
    Furnishing:
    Fully Furnished
    QuikPro No:
    UP6388729
    Asking Price per sq. ft.:
    -
    Posted Date:
    22 May 2018

    Points of interest

    Transacted Prices

    Discover how much people paid for this property in the past based on data from the Valuation and Property Services department (JPPH) of Malaysia.
    View

    Muhammad Firdaus

    • 017-36...

    Your details

    Message to agent

    By sending, I Agree to Your/iProperty.com Malaysia Sdn Bhd’s Terms of Use and Privacy Policy including Your collection, use, disclosure, processing, storage and handling of my personal information; and to receiving direct marketing communications from You and/or Your partners.