Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Seri Maya Condominium

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Seri Maya Condominium, Ulu Klang

Seri Maya Condominium ialah Kondominium yang terletak di Ulu Klang. Seri Maya Condominium dibina pada tahun 2008 terdiri daripada 20 tingkat dan mempunyai sejumlah 1400 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan (2) Taman Keramat (Primary), Sekolah Kebangsaan Taman Keramat (1) (Primary), Sekolah Kebangsaan Setiawangsa (Primary), Sekolah Kebangsaan Datok Keramat 1 (Primary), Sekolah Kebangsaan Datok Keramat 2 (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Setiawangsa (LRT), Jelatek (LRT), Dato' Keramat (LRT), Damai (LRT), Ampang Park (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Kesihatan Dato Keramat , Gleneagles Kuala Lumpur, Hospital Pakar Ampang Puteri (Puteri Specialist Hospital Sdn. Bhd.), Tunku Azizah Women And Children'S Hospital, Hospital Pusrawi Sdn. Bhd.

Terdapat 118 hartanah/ unit untuk dijual dan 112 hartanah/ unit untuk disewa di Seri Maya Condominium. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Seri Maya Condominium adalah RM435.9 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 4.7%. Seri Maya Condominium mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.3%.