Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Melawati Hillside Apartment

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Melawati Hillside Apartment, Ulu Klang

Melawati Hillside Apartment ialah Apartment yang terletak di Ulu Klang. Melawati Hillside Apartment terdiri daripada 4 tingkat.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Taman Melawati (Cluster Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Taman Melawati (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Melawati (Secondary), Brainy Bunch - Taman Melawati (Elementary High Kindergarten), Sekolah Kebangsaan Taman Melawati 2 (Cluster Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Wangsa Maju (LRT), Sri Rampai (LRT), Gombak (LRT), Taman Melati (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Pusat Perubatan Naluri Sdn. Bhd., Klinik Desa Hulu Kelang, Tunku Azizah Women And Children'S Hospital, Klinik Desa Gombak Utara (Bt.8), Columbia Hospital

Terdapat 25 hartanah/ unit untuk dijual di Melawati Hillside Apartment. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Melawati Hillside Apartment adalah RM337.94 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 6.3%. Melawati Hillside Apartment mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.5%.