Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Kampung Warisan

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Kampung Warisan, Ulu Klang

Kampung Warisan ialah Kondominium yang terletak di Ulu Klang. Kampung Warisan terdiri daripada 8 tingkat dan mempunyai sejumlah 275 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Setiawangsa (Primary), Sekolah Kebangsaan Desa Tun Hussein Onn (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Desa Tun Hussein Onn (Secondary), Geomatika College International (Tertiary), Sekolah Kebangsaan (2) Taman Keramat (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Setiawangsa (LRT), Jelatek (LRT), Dato' Keramat (LRT), Damai (LRT), Ampang Park (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Kesihatan Dato Keramat , Gleneagles Kuala Lumpur, Tunku Azizah Women And Children'S Hospital, Hospital Pakar Ampang Puteri (Puteri Specialist Hospital Sdn. Bhd.), Hospital Pusrawi Sdn. Bhd.

Terdapat 21 hartanah/ unit untuk dijual dan 22 hartanah/ unit untuk disewa di Kampung Warisan. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Kampung Warisan adalah RM552.3 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 14%. Kampung Warisan mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.2%.