Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Gaya @ Melawati

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Gaya @ Melawati, Ulu Klang

Gaya @ Melawati ialah Kondominium yang terletak di Ulu Klang. Gaya @ Melawati dibina pada tahun 2012 terdiri daripada 12 tingkat dan mempunyai sejumlah 240 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Malaysian Institute of Art (MIA) (Tertiary), Brainy Bunch - Taman Melawati (Elementary High Kindergarten), Sekolah Menengah Kebangsaan Wangsa Melawati (Secondary), Sekolah Kebangsaan Taman Permata (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Melawati (Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Sri Rampai (LRT), Wangsa Maju (LRT), Taman Melati (LRT), Gombak (LRT), Setiawangsa (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Pusat Perubatan Naluri Sdn. Bhd., Klinik Desa Hulu Kelang, Tunku Azizah Women And Children'S Hospital, Klinik Kesihatan Setapak, Columbia Hospital

Terdapat 20 hartanah/ unit untuk dijual dan 10 hartanah/ unit untuk disewa di Gaya @ Melawati. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Gaya @ Melawati adalah RM493.82 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 27.6%. Gaya @ Melawati mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.6%.