Mengenai Bukit Winner (Winner Heights), Desa Petaling

  Bukit Winner (Winner Heights) ialah Kondominium yang terletak di Desa Petaling. Bukit Winner (Winner Heights) terdiri daripada 17 tingkat.

  Sekolah yang berdekatan:

  Sekolah Kebangsaan Desa Petaling (Primary), Al-Madinah International University (Tertiary), Sekolah Menengah Kebangsaan Desa Petaling (Secondary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Salak South (Primary), Sekolah Kebangsaan Salak South (Primary)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Taman Naga Emas (MRT), Bandar Tun Razak (LRT), Bandar Tasik Selatan (KTM), Bandar Tasik Selatan (LRT), Bandar Tasik Selatan (ERL)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Klinik Kesihatan Bandar Tun Razak , Klinik Kesihatan Sungai Besi, Pusat Pakar Ukm, Taman Desa Medical Centre, Cheras Specialist Maternity Centre

  Terdapat 52 senarai hartanah untuk dijual dan 20 senarai hartanah untuk disewa di Bukit Winner (Winner Heights). Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran Bukit Winner (Winner Heights) adalah RM268.68 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 6.1%.