Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Sinaran TTDI

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Sinaran TTDI, Taman Tun Dr Ismail

Sinaran TTDI ialah Residensi Servis yang terletak di Taman Tun Dr Ismail. Sinaran TTDI terdiri daripada sejumlah 249 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Mantissa College (Tertiary), Smart Reader (Preschool), The children's house - TTDI (Preschool), Sekolah Menengah Kebangsaan Damansara Utama (Cluster Secondary), Brainy Bunch - TTDI Kuala Lumpur (Elementary High Kindergarten)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT), Bandar Utama (LRT), Bandar Utama (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Phileo Damansara (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Klinik Desa Damansara, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Columbia Hospital, Petaling Jaya, Global Doctors Centre

Terdapat 19 hartanah/ unit untuk dijual dan 21 hartanah/ unit untuk disewa di Sinaran TTDI. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Sinaran TTDI adalah RM796.07 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 4.9%. Sinaran TTDI mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 2.8%.