Mengenai The Plaza Condominium @ TTDI, Taman Tun Dr Ismail

The Plaza Condominium @ TTDI ialah Kondominium yang terletak di Taman Tun Dr Ismail. The Plaza Condominium @ TTDI dibina pada tahun 2007 terdiri daripada 29 tingkat dan mempunyai sejumlah 176 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Brainy Bunch - TTDI Kuala Lumpur (Elementary High Kindergarten), Mantissa College (Tertiary), Sekolah Menengah Kebangsaan Damansara Utama (Cluster Secondary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Chung Hwa Damansara (Primary), Smart Reader (Preschool)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT), Bandar Utama (LRT), Phileo Damansara (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Bandar Utama (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Klinik Desa Damansara, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Columbia Hospital, Petaling Jaya, Hospital Mata Nasional Tun Hussien Onn (The Tun Hussien Onn National Eye Hospital)

Terdapat 32 senarai hartanah untuk dijual dan 11 senarai hartanah untuk disewa di The Plaza Condominium @ TTDI. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran The Plaza Condominium @ TTDI adalah RM628.29 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 12.5%.