Mengenai Sri TTDI, Taman Tun Dr Ismail

Sri TTDI ialah Kondominium yang terletak di Taman Tun Dr Ismail. Sri TTDI dibina pada tahun 1997 terdiri daripada 5 tingkat.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Taman Tun Dr Ismail 1 (Primary), Sekolah Kebangsaan Sg Penchala (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Tun Dr. Ismail (Secondary), Sekolah Kebangsaan Taman Tun Dr. Ismail (2) (Primary), British Council - The Curve (Tertiary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Bandar Utama (MRT), Bandar Utama (LRT), Mutiara Damansara (MRT), Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Global Doctors Centre, Klinik Desa Damansara, Parkcity Medical Centre

Terdapat 9 senarai hartanah untuk dijual dan 5 senarai hartanah untuk disewa di Sri TTDI. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Sri TTDI adalah RM570.79 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 3.2%.