Mengenai Pangsapuri Sri Malaysia, Bandar Tasik Selatan

  Pangsapuri Sri Malaysia ialah Apartment yang terletak di Bandar Tasik Selatan. Pangsapuri Sri Malaysia terdiri daripada 15 tingkat.

  Sekolah yang berdekatan:

  Sekolah Kebangsaan Desa Petaling (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Desa Petaling (Secondary), Al-Madinah International University (Tertiary), Sekolah Kebangsaan Salak South (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Salak South (Primary)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Bandar Tasik Selatan (ERL), Bandar Tasik Selatan (LRT), Bandar Tasik Selatan (KTM), Taman Naga Emas (MRT), Bandar Tun Razak (LRT)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Klinik Kesihatan Bandar Tun Razak , Klinik Kesihatan Sungai Besi, Pusat Pakar Ukm, Taman Desa Medical Centre, Cheras Specialist Maternity Centre

  Terdapat 1 senarai hartanah untuk disewa di Pangsapuri Sri Malaysia. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran Pangsapuri Sri Malaysia adalah RM304.41 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 11.1%.