Mengenai Sinaran TTDI, Taman Tun Dr Ismail

Sinaran TTDI ialah Residensi Servis yang terletak di Taman Tun Dr Ismail. Sinaran TTDI terdiri daripada sejumlah 249 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Mantissa College (Tertiary), Smart Reader (Preschool), The children's house - TTDI (Preschool), Sekolah Menengah Kebangsaan Damansara Utama (Cluster Secondary), Brainy Bunch - TTDI Kuala Lumpur (Elementary High Kindergarten)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT), Bandar Utama (LRT), Bandar Utama (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Phileo Damansara (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Klinik Desa Damansara, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Columbia Hospital, Petaling Jaya, Global Doctors Centre

Terdapat 38 senarai hartanah untuk dijual dan 15 senarai hartanah untuk disewa di Sinaran TTDI. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Sinaran TTDI adalah RM777.17 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 1.4%.