Mengenai Pinggiran Kiara, Taman Tun Dr Ismail

Pinggiran Kiara ialah Condominium yang terletak di Taman Tun Dr Ismail. Pinggiran Kiara terdiri daripada 10 tingkat dan mempunyai sejumlah 60 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Taman Tun Dr. Ismail (2) (Primary), The children's house - TTDI (Preschool), Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Tun Dr. Ismail (Secondary), Mantissa College (Tertiary), Sekolah Kebangsaan Taman Tun Dr Ismail 1 (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Bandar Utama (MRT), Bandar Utama (LRT), Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Mutiara Damansara (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Klinik Desa Damansara, Global Doctors Centre, KLSMC Hospital

Terdapat 4 senarai hartanah untuk dijual dan 3 senarai hartanah untuk disewa di Pinggiran Kiara. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Pinggiran Kiara adalah RM594.37 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 17.8%.