Mengenai Glomac Damansara, Taman Tun Dr Ismail

Glomac Damansara ialah Residensi Servis yang terletak di Taman Tun Dr Ismail. Glomac Damansara dibina pada tahun 2014 terdiri daripada 25 tingkat dan mempunyai sejumlah 153 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Chung Hwa Damansara (Primary), Brainy Bunch - TTDI Kuala Lumpur (Elementary High Kindergarten), Sekolah Menengah Kebangsaan Damansara Utama (Cluster Secondary), UCSI College (Tertiary), COSMOTOTS iqd - Damansara Utama (Preschool)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Phileo Damansara (MRT), Bandar Utama (LRT), Bandar Utama (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Klinik Desa Damansara, Columbia Hospital, Petaling Jaya, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Mata Nasional Tun Hussien Onn (The Tun Hussien Onn National Eye Hospital)

Terdapat 93 senarai hartanah untuk dijual dan 24 senarai hartanah untuk disewa di Glomac Damansara. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Glomac Damansara adalah RM668.11 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 17.6%.