Mengenai Kenny Hills Residence, Bukit Tunku (Kenny Hills)

  Kenny Hills Residence ialah Kondominium yang terletak di Bukit Tunku (Kenny Hills). Kenny Hills Residence terdiri daripada 5 tingkat dan mempunyai sejumlah 63 unit.

  Sekolah yang berdekatan:

  Spectrum International Islamic School (SIIS) (Preschool Primary Secondary), International University of Malaya-Wales (IUMW) (Tertiary), OUM - Open University Malaysia (Tertiary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Chung Kwok (Cluster Primary), President's College (Tertiary)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Putra (KTM), PWTC (LRT), Sultan Ismail (LRT), Chow Kit (Monorail), Bandaraya (LRT)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Dato' Harnam E.N.T. Specialist Hospital Sdn. Bhd., Damai Service Hospital (H.Q.) Sdn. Bhd., Hospital Aman (M) Sdn. Bhd., Lourdes Medical Centre, KPJ Sentosa KL Specialist Hospital

  Terdapat 29 senarai hartanah untuk dijual dan 5 senarai hartanah untuk disewa di Kenny Hills Residence. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran Kenny Hills Residence adalah RM539.35 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 36%.