Mengenai Tasik Heights Apartment, Bandar Tasik Selatan

  Tasik Heights Apartment ialah Apartment yang terletak di Bandar Tasik Selatan. Tasik Heights Apartment terdiri daripada 9 tingkat.

  Sekolah yang berdekatan:

  Sekolah Kebangsaan Bandar Tasik Selatan (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Tasik Selatan (Secondary), Sekolah Kebangsaan Desa Tasik (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Kwong Hon (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Desa Petaling (Secondary)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Bandar Tasik Selatan (KTM), Bandar Tasik Selatan (ERL), Bandar Tasik Selatan (LRT), Bandar Tun Razak (LRT), Sungai Besi (LRT)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Klinik Kesihatan Bandar Tun Razak , Klinik Kesihatan Sungai Besi, Pusat Pakar Ukm, Pantai Hospital Cheras, Cheras Specialist Maternity Centre

  Terdapat 45 senarai hartanah untuk dijual dan 2 senarai hartanah untuk disewa di Tasik Heights Apartment. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran Tasik Heights Apartment adalah RM368.3 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 13.3%. Tasik Heights Apartment mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.8%.