Melihat 1-20 daripada 1702 keputusan carian hartanah

Mengenai Tropicana City Tropics, Petaling Jaya

Tropicana City Tropics ialah Residensi Servis yang terletak di Petaling Jaya. Tropicana City Tropics dibina pada tahun 2010 terdiri daripada 29 tingkat dan mempunyai sejumlah 601 unit.

Sekolah yang berdekatan:

UCSI College (Tertiary), COSMOTOTS iqd - Damansara Utama (Preschool), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Chung Hwa Damansara (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Damansara Utama (Cluster Secondary), Sekolah Kebangsaan Taman Sea (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Bandar Utama (LRT), Phileo Damansara (MRT), Bandar Utama (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Desa Damansara, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Columbia Hospital, Petaling Jaya, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Mata Nasional Tun Hussien Onn (The Tun Hussien Onn National Eye Hospital)

Terdapat 24 hartanah/ unit untuk dijual dan 72 hartanah/ unit untuk disewa di Tropicana City Tropics. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Tropicana City Tropics adalah RM760 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 2.2%. Tropicana City Tropics mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.8%.