Melihat 1-20 daripada 1689 keputusan carian hartanah

Mengenai SeTerra, Petaling Jaya

SeTerra ialah Kondominium yang terletak di Petaling Jaya. SeTerra dibina pada tahun 2014 terdiri daripada sejumlah 46 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (2) (Secondary), Sekolah Kebangsaan Bandar Utama Damansara 2 (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Damansara Jaya (Cluster Secondary), First City University College (Tertiary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Bu11 @ Tropicana (LRT), Bandar Utama (LRT), Bandar Utama (MRT), Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Klinik Desa Damansara, Columbia Hospital, Petaling Jaya, Kelana Jaya Medical Centre Sdn Bhd

Terdapat 33 hartanah/ unit untuk dijual dan 2 hartanah/ unit untuk disewa di SeTerra. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran SeTerra adalah RM561.43 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 4.6%. SeTerra mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3%.