Melihat 1-20 daripada 1683 keputusan carian hartanah

Mengenai Puncak Damansara, Petaling Jaya

Puncak Damansara ialah Kondominium yang terletak di Petaling Jaya. Puncak Damansara terdiri daripada 18 tingkat dan mempunyai sejumlah 648 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Damansara Jaya (Cluster Secondary), Sekolah Kebangsaan Bandar Utama Damansara 2 (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (2) (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama (Secondary), Sekolah Kebangsaan Damansara Utama (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Bandar Utama (LRT), Bu11 @ Tropicana (LRT), Bandar Utama (MRT), Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Klinik Desa Damansara, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Columbia Hospital, Petaling Jaya, Kelana Jaya Medical Centre Sdn Bhd

Terdapat 31 hartanah/ unit untuk dijual dan 36 hartanah/ unit untuk disewa di Puncak Damansara. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Puncak Damansara adalah RM385.74 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 12.4%. Puncak Damansara mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.4%.