Melihat 1-20 daripada 1702 keputusan carian hartanah

Mengenai Park 51 Residency, Petaling Jaya

Park 51 Residency ialah Condominium yang terletak di Petaling Jaya. Park 51 Residency dibina pada tahun 2011 terdiri daripada sejumlah 664 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Sungai Way (Primary), Brainy Bunch - Kampung Tunku, Kelana Jaya (Elementary High Kindergarten), Sekolah Kebangsaan Kampung Tunku (Primary), Sekolah Kebangsaan Sungei Way (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Utama (Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Seri Setia (KTM), Kampung Dato Harun (KTM), Sunway-Setia Jaya (BRT), Taman Paramount (LRT), Setia Jaya (KTM)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Beacon International Specialist Centre Sdn. Bhd., Hospital Mata Nasional Tun Hussien Onn (The Tun Hussien Onn National Eye Hospital), Assunta Hospital, Sunway Medical Centre Sendirian Berhad, Subang Jaya Medical Centre

Terdapat 59 hartanah/ unit untuk dijual dan 88 hartanah/ unit untuk disewa di Park 51 Residency. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Park 51 Residency adalah RM458.22 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 3.9%. Park 51 Residency mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.3%.