Melihat 1-20 daripada 1684 keputusan carian hartanah

Mengenai Paramount View, Petaling Jaya

Paramount View ialah Kondominium yang terletak di Petaling Jaya. Paramount View terdiri daripada 13 tingkat dan mempunyai sejumlah 233 unit.

Sekolah yang berdekatan:

MAZ International School - PJ Campus (Primary Secondary Preschool Pre University), Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Sea (Secondary), Sekolah Kebangsaan Kampung Tunku (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Permata (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan (P) Sri Aman (Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Taman Paramount (LRT), Taman Bahagia (LRT), Kelana Jaya (LRT), Asia Jaya (LRT), Seri Setia (KTM)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Mata Nasional Tun Hussien Onn (The Tun Hussien Onn National Eye Hospital), Columbia Hospital, Petaling Jaya, Beacon International Specialist Centre Sdn. Bhd., Kelana Jaya Medical Centre Sdn Bhd, Klinik Desa Damansara

Terdapat 9 hartanah/ unit untuk dijual dan 15 hartanah/ unit untuk disewa di Paramount View. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Paramount View adalah RM486.5 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 7.4%. Paramount View mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4%.