Melihat 1-20 daripada 1662 keputusan carian hartanah

Mengenai Mutiara Oriental, Petaling Jaya

Mutiara Oriental ialah Kondominium yang terletak di Petaling Jaya. Mutiara Oriental dibina pada tahun 1998 terdiri daripada 18 tingkat.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Tropicana (Secondary), Sekolah Kebangsaan Tropicana (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Ldg Effingham (Primary), Sekolah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Damansara (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Dataran Prima (LRT), Bu11 @ Tropicana (LRT), Kelana Jaya (LRT), Lembah Subang (LRT), Kelana Indah @ Persada Plus (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Kelana Jaya Medical Centre Sdn Bhd, Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Klinik Desa Damansara, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre

Terdapat 31 hartanah/ unit untuk dijual dan 11 hartanah/ unit untuk disewa di Mutiara Oriental. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Mutiara Oriental adalah RM431.17 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 13.4%. Mutiara Oriental mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.5%.