Melihat 1-20 daripada 1690 keputusan carian hartanah

Mengenai Li Villas, Petaling Jaya

Li Villas ialah Kondominium yang terletak di Petaling Jaya. Li Villas dibina pada tahun 2006 terdiri daripada sejumlah 253 unit.

Sekolah yang berdekatan:

PIDC - Penang International Dental College (Tertiary), INCEIF - International Centre for Education in Islamic Finance (Tertiary), Sekolah Kebangsaan Sri Damai (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Abdul Samad (Secondary), MAHSA Prima International College (Tertiary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Phileo Damansara (MRT), Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT), Asia Jaya (LRT), Taman Jaya (LRT), Universiti (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Columbia Hospital, Petaling Jaya, Klinik Desa Damansara, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Hospital Mata Nasional Tun Hussien Onn (The Tun Hussien Onn National Eye Hospital), Pantai Hospital Kuala Lumpur

Terdapat 52 hartanah/ unit untuk dijual dan 34 hartanah/ unit untuk disewa di Li Villas. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Li Villas adalah RM639.09 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 13.3%. Li Villas mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4%.