Melihat 1-20 daripada 1700 keputusan carian hartanah

Mengenai Latan Biru, Petaling Jaya

Latan Biru ialah Kondominium yang terletak di Petaling Jaya. Latan Biru dibina pada tahun 2006 terdiri daripada 6 tingkat.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 8 Kota Damansara (Secondary), Sekolah Kebangsaan Seksyen 9 Kota Damansara (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 10 Kota Damansara (Secondary), Sekolah Kebangsaan Seksyen 7 Kota Damansara (Primary), Sekolah Kebangsaan Damansara Damai 2 (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Kwasa Damansara (MRT), Kwasa Sentral (MRT), Kampung Selamat (MRT), Damansara Damai (MRT), Sungai Buloh (KTM)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Pusat Perubatan Damansara Damai, Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Pusat Rawatan Putra (Putra Medical Centre), Klinik Desa Paya Jaras

Terdapat 7 hartanah/ unit untuk dijual di Latan Biru. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Latan Biru adalah RM388.95 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 13.1%. Latan Biru mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.6%.