Melihat 1-20 daripada 1689 keputusan carian hartanah

Mengenai Ken Damansara, Petaling Jaya

Ken Damansara ialah Condominium yang terletak di Petaling Jaya. Ken Damansara dibina pada tahun 2000 terdiri daripada 15 tingkat dan mempunyai sejumlah 339 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Chung Hwa Damansara (Primary), Sekolah Kebangsaan Taman Sea (Primary), UCSI College (Tertiary), COSMOTOTS iqd - Damansara Utama (Preschool), Sekolah Menengah Kebangsaan Damansara Utama (Cluster Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Phileo Damansara (MRT), Bandar Utama (LRT), Bandar Utama (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Desa Damansara, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Columbia Hospital, Petaling Jaya, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Mata Nasional Tun Hussien Onn (The Tun Hussien Onn National Eye Hospital)

Terdapat 26 hartanah/ unit untuk dijual dan 29 hartanah/ unit untuk disewa di Ken Damansara. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Ken Damansara adalah RM590.55 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 111.8%. Ken Damansara mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.9%.