Melihat 1-20 daripada 1690 keputusan carian hartanah

Mengenai Ken Damansara 2, Petaling Jaya

Ken Damansara 2 ialah Kondominium yang terletak di Petaling Jaya. Ken Damansara 2 dibina pada tahun 2006 terdiri daripada 19 tingkat dan mempunyai sejumlah 271 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Chung Hwa Damansara (Primary), Sekolah Kebangsaan Taman Sea (Primary), UCSI College (Tertiary), COSMOTOTS iqd - Damansara Utama (Preschool), Sekolah Menengah Kebangsaan Damansara Utama (Cluster Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Phileo Damansara (MRT), Bandar Utama (LRT), Bandar Utama (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Desa Damansara, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Columbia Hospital, Petaling Jaya, Hospital Mata Nasional Tun Hussien Onn (The Tun Hussien Onn National Eye Hospital), Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre

Terdapat 38 hartanah/ unit untuk dijual dan 9 hartanah/ unit untuk disewa di Ken Damansara 2. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Ken Damansara 2 adalah RM563.74 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 2.9%. Ken Damansara 2 mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.5%.