Melihat 1-20 daripada 1700 keputusan carian hartanah

Mengenai Glomac Centro, Petaling Jaya

Glomac Centro ialah Residensi Servis yang terletak di Petaling Jaya. Glomac Centro dibina pada tahun 2014 terdiri daripada sejumlah 344 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Bandar Utama Damansara 2 (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (2) (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Damansara Jaya (Cluster Secondary), Sekolah Kebangsaan Damansara Utama (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Bandar Utama (LRT), Bandar Utama (MRT), Bu11 @ Tropicana (LRT), Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Klinik Desa Damansara, Columbia Hospital, Petaling Jaya, Kelana Jaya Medical Centre Sdn Bhd

Terdapat 36 hartanah/ unit untuk dijual dan 26 hartanah/ unit untuk disewa di Glomac Centro. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Glomac Centro adalah RM513.72 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 8.9%. Glomac Centro mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.8%.