Melihat 1-20 daripada 1690 keputusan carian hartanah

Mengenai Five Stones, Petaling Jaya

Five Stones ialah Kondominium yang terletak di Petaling Jaya. Five Stones dibina pada tahun 2012 terdiri daripada 38 tingkat dan mempunyai sejumlah 377 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Taman Sea (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Puay Chai (Primary), Sekolah Kebangsaan Sri Damai (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Chung Hwa Damansara (Primary), TOC - The Otomotif College (Tertiary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Phileo Damansara (MRT), Taman Bahagia (LRT), Taman Paramount (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Desa Damansara, Columbia Hospital, Petaling Jaya, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Hospital Mata Nasional Tun Hussien Onn (The Tun Hussien Onn National Eye Hospital), Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre

Terdapat 73 hartanah/ unit untuk dijual dan 35 hartanah/ unit untuk disewa di Five Stones. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Five Stones adalah RM790.83 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 3.1%. Five Stones mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.7%.