Melihat 1-20 daripada 1684 keputusan carian hartanah

Mengenai Casa Damansara, Petaling Jaya

Casa Damansara ialah Kondominium yang terletak di Petaling Jaya. Casa Damansara dibina pada tahun 2002 terdiri daripada 21 tingkat dan mempunyai sejumlah 320 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Chung Hwa Damansara (Primary), UCSI College (Tertiary), COSMOTOTS iqd - Damansara Utama (Preschool), Sekolah Kebangsaan Taman Sea (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Damansara Utama (Cluster Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Phileo Damansara (MRT), Bandar Utama (LRT), Bandar Utama (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Desa Damansara, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Columbia Hospital, Petaling Jaya, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Mata Nasional Tun Hussien Onn (The Tun Hussien Onn National Eye Hospital)

Terdapat 24 hartanah/ unit untuk dijual dan 17 hartanah/ unit untuk disewa di Casa Damansara. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Casa Damansara adalah RM635.29 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 5.3%. Casa Damansara mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4%.