Melihat 1-20 daripada 1684 keputusan carian hartanah

Mengenai Cameron Towers, Petaling Jaya

Cameron Towers ialah Kondominium yang terletak di Petaling Jaya. Cameron Towers terdiri daripada 14 tingkat dan mempunyai sejumlah 224 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan (P) Tmn Petaling (Secondary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Saraswathy (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Petaling (Secondary), Sekolah Kebangsaan Petaling Jaya (Primary), Sekolah Kebangsaan Petaling 1 (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Petaling (KTM), Jalan Templer (KTM), Pantai Dalam (KTM), Taman Jaya (LRT), Universiti (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Kesihatan Petaling Bahagia , Assunta Hospital, Taman Desa Medical Centre, Beacon International Specialist Centre Sdn. Bhd., Hospital Mata Nasional Tun Hussien Onn (The Tun Hussien Onn National Eye Hospital)

Terdapat 17 hartanah/ unit untuk dijual dan 14 hartanah/ unit untuk disewa di Cameron Towers. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Cameron Towers adalah RM392.67 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 3.8%. Cameron Towers mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.9%.