Melihat 1-20 daripada 1689 keputusan carian hartanah

Mengenai Avenue D'vogue, Petaling Jaya

Avenue D'vogue ialah Serviced residence yang terletak di Petaling Jaya. Avenue D'vogue terdiri daripada sejumlah 360 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Legacy Private School (Primary), Sekolah Kebangsaan Sri Petaling (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Abdul Samad (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan (L) Bukit Bintang (Secondary), The children's house - Jaya One (Preschool)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Asia Jaya (LRT), Taman Jaya (LRT), Phileo Damansara (MRT), Taman Paramount (LRT), Universiti (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Columbia Hospital, Petaling Jaya, Hospital Mata Nasional Tun Hussien Onn (The Tun Hussien Onn National Eye Hospital), Klinik Desa Damansara, Assunta Hospital, Beacon International Specialist Centre Sdn. Bhd.

Terdapat 26 hartanah/ unit untuk dijual dan 105 hartanah/ unit untuk disewa di Avenue D'vogue. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Avenue D'vogue adalah RM883.92 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 3.4%. Avenue D'vogue mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.1%.