Melihat 1-20 daripada 1683 keputusan carian hartanah

Mengenai Ameera Residences, Petaling Jaya

Ameera Residences ialah Kondominium yang terletak di Petaling Jaya. Ameera Residences dibina pada tahun 2009 terdiri daripada 29 tingkat dan mempunyai sejumlah 290 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Taman Sea (Primary), Sekolah Kebangsaan Sri Damai (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Puay Chai (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Chung Hwa Damansara (Primary), TOC - The Otomotif College (Tertiary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Phileo Damansara (MRT), Taman Paramount (LRT), Taman Bahagia (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Desa Damansara, Columbia Hospital, Petaling Jaya, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Hospital Mata Nasional Tun Hussien Onn (The Tun Hussien Onn National Eye Hospital), Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre

Terdapat 38 hartanah/ unit untuk dijual dan 26 hartanah/ unit untuk disewa di Ameera Residences. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Ameera Residences adalah RM671.68 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 2.9%. Ameera Residences mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.9%.