Melihat 1-20 daripada 140 keputusan carian hartanah

Mengenai Kiara 9 Residency, Mont Kiara

Kiara 9 Residency ialah Condominium yang terletak di Mont Kiara. Kiara 9 Residency dibina pada tahun 2011 terdiri daripada 16 tingkat dan mempunyai sejumlah 192 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Garden International School (Primary Secondary Early Years), Trinity Kids - Summer Suites KL (Primary Preschool), Trinity Kids - Mont Kiara (Preschool), Mont'Kiara International School (MKIS) (Elementary Middle High Kindergarten), The children's house - Aman Walk (Preschool)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Segambut (KTM), United Point (KTM), Manulife Semantan (MRT), Pavillion Damansara Heights Pusat Bandar Damansara (MRT), Kepong (KTM)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Global Doctors Centre, Parkcity Medical Centre, KLSMC Hospital, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital)

Terdapat 90 hartanah/ unit untuk dijual dan 86 hartanah/ unit untuk disewa di Kiara 9 Residency. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Kiara 9 Residency adalah RM783.7 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 9.7%. Kiara 9 Residency mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.2%.