Melihat 1-20 daripada 140 keputusan carian hartanah

Mengenai Kiara 1888, Mont Kiara

Kiara 1888 ialah Kondominium yang terletak di Mont Kiara. Kiara 1888 dibina pada tahun 2008 terdiri daripada 28 tingkat dan mempunyai sejumlah 182 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Garden International School (Primary Secondary Early Years), Trinity Kids - Summer Suites KL (Primary Preschool), Mont'Kiara International School (MKIS) (Elementary Middle High Kindergarten), The children's house - Aman Walk (Preschool), Trinity Kids - Mont Kiara (Preschool)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Segambut (KTM), United Point (KTM), Manulife Semantan (MRT), Pavillion Damansara Heights Pusat Bandar Damansara (MRT), Kepong (KTM)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Global Doctors Centre, Parkcity Medical Centre, KLSMC Hospital, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital)

Terdapat 68 hartanah/ unit untuk dijual dan 72 hartanah/ unit untuk disewa di Kiara 1888. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Kiara 1888 adalah RM605.81 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 19%. Kiara 1888 mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.8%.