Melihat 1-20 daripada 140 keputusan carian hartanah

Mengenai i-Zen @ Kiara 1, Mont Kiara

i-Zen @ Kiara 1 ialah Serviced residence yang terletak di Mont Kiara. i-Zen @ Kiara 1 dibina pada tahun 2008 terdiri daripada 35 tingkat dan mempunyai sejumlah 302 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Seri Hartamas (Primary), Garden International School (Primary Secondary Early Years), Brainy Bunch - Sri Hartamas (Elementary High Kindergarten), The children's house - Aman Walk (Preschool), Trinity Kids - Summer Suites KL (Primary Preschool)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Manulife Semantan (MRT), Segambut (KTM), Pavillion Damansara Heights Pusat Bandar Damansara (MRT), United Point (KTM), Sentul West (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Global Doctors Centre, KLSMC Hospital, Parkcity Medical Centre, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Lourdes Medical Centre

Terdapat 78 hartanah/ unit untuk dijual dan 189 hartanah/ unit untuk disewa di i-Zen @ Kiara 1. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran i-Zen @ Kiara 1 adalah RM674.94 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 4.6%. i-Zen @ Kiara 1 mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.7%.