Melihat 1-20 daripada 140 keputusan carian hartanah

Mengenai Flora Murni, Mont Kiara

Flora Murni ialah Kondominium yang terletak di Mont Kiara. Flora Murni dibina pada tahun 2006 terdiri daripada sejumlah 71 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Garden International School (Primary Secondary Early Years), Trinity Kids - Summer Suites KL (Primary Preschool), Brainy Bunch - Sri Hartamas (Elementary High Kindergarten), Trinity Kids - Mont Kiara (Preschool), Sekolah Kebangsaan Seri Hartamas (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Manulife Semantan (MRT), Segambut (KTM), Pavillion Damansara Heights Pusat Bandar Damansara (MRT), United Point (KTM), Taman Tun Dr Ismail (Ttdi) (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Global Doctors Centre, KLSMC Hospital, Parkcity Medical Centre, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital)

Terdapat 20 hartanah/ unit untuk dijual dan 9 hartanah/ unit untuk disewa di Flora Murni. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Flora Murni adalah RM540.54 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 11.5%. Flora Murni mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 6%.