Melihat 1-20 daripada 140 keputusan carian hartanah

Mengenai Almaspuri, Mont Kiara

Almaspuri ialah Kondominium yang terletak di Mont Kiara. Almaspuri terdiri daripada 15 tingkat dan mempunyai sejumlah 132 unit.

Sekolah yang berdekatan:

The children's house - Aman Walk (Preschool), Garden International School (Primary Secondary Early Years), Mont'Kiara International School (MKIS) (Elementary Middle High Kindergarten), Trinity Kids - Summer Suites KL (Primary Preschool), Trinity Kids - Mont Kiara (Preschool)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Segambut (KTM), United Point (KTM), Manulife Semantan (MRT), Pavillion Damansara Heights Pusat Bandar Damansara (MRT), Sentul West (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Global Doctors Centre, KLSMC Hospital, Parkcity Medical Centre, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Lourdes Medical Centre

Terdapat 35 hartanah/ unit untuk dijual dan 48 hartanah/ unit untuk disewa di Almaspuri. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Almaspuri adalah RM580.64 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 3.7%. Almaspuri mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 5.3%.