Melihat 1-20 daripada 140 keputusan carian hartanah

Mengenai 10 Mont Kiara @ MK10, Mont Kiara

10 Mont Kiara @ MK10 ialah Kondominium yang terletak di Mont Kiara. 10 Mont Kiara @ MK10 dibina pada tahun 2009 terdiri daripada 43 tingkat dan mempunyai sejumlah 332 unit.

Sekolah yang berdekatan:

The children's house - Aman Walk (Preschool), Mont'Kiara International School (MKIS) (Elementary Middle High Kindergarten), Garden International School (Primary Secondary Early Years), The children's house - Mont Kiara (Preschool), Lycee Francais de Kuala Lumpur (LFKL) (Primary Secondary Kindergarten)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Segambut (KTM), Manulife Semantan (MRT), United Point (KTM), Pavillion Damansara Heights Pusat Bandar Damansara (MRT), Sentul West (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Global Doctors Centre, KLSMC Hospital, Parkcity Medical Centre, Lourdes Medical Centre, Sentul Medical Centre

Terdapat 240 hartanah/ unit untuk dijual dan 121 hartanah/ unit untuk disewa di 10 Mont Kiara @ MK10. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran 10 Mont Kiara @ MK10 adalah RM831.49 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 0.8%. 10 Mont Kiara @ MK10 mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.6%.