Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Atlantis Residences (Pangsapuri Atlantis Kota Syahbandar)

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Atlantis Residences (Pangsapuri Atlantis Kota Syahbandar), Melaka City

Atlantis Residences (Pangsapuri Atlantis Kota Syahbandar) ialah Apartment yang terletak di Melaka City.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan (P) Methodist 1 (Primary), Sekolah Kebangsaan (P) Methodist 2 (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Chung Kuo (Primary), Sekolah Kebangsaan Tengkera Dua (Primary), Sekolah Kebangsaan Methodist Acs (Primary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Damai Medical And Heart Clinic Sdn. Bhd, Pantai Hospital Ayer Keroh, Oriental Melaka Straits Medical Centre, Klinik Desa Kampong Padang, Klinik Desa Bachang

Terdapat 133 hartanah/ unit untuk dijual dan 275 hartanah/ unit untuk disewa di Atlantis Residences (Pangsapuri Atlantis Kota Syahbandar). Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Atlantis Residences (Pangsapuri Atlantis Kota Syahbandar) adalah RM478.95 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 4.6%. Atlantis Residences (Pangsapuri Atlantis Kota Syahbandar) mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 6.5%.