Melihat 1-20 daripada 8960 keputusan carian hartanah

Mengenai Platinum Suites (The Face Suites), KLCC

Platinum Suites (The Face Suites) ialah Residensi Servis yang terletak di KLCC. Platinum Suites (The Face Suites) dibina pada tahun 2015 terdiri daripada 51 tingkat dan mempunyai sejumlah 733 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Pendidikan Khas Kg Baharu (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Puteri Wilayah (Secondary), Sekolah Kebangsaan Kampung Bharu (Primary), British Council Malaysia (Tertiary), Sekolah Menengah Kebangsaan Convent Bukit Nanas (Cluster Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Dang Wangi (LRT), Bukit Nanas (Monorail), Kampung Baru (LRT), Medan Tuanku (Monorail), Bandaraya (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Al-Islam Specialist Hospital, Tung Shin Hospital, Institut Jantung Negara, KPJ Sentosa KL Specialist Hospital, Hospital Kuala Lumpur

Terdapat 58 hartanah/ unit untuk dijual dan 127 hartanah/ unit untuk disewa di Platinum Suites (The Face Suites). Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Platinum Suites (The Face Suites) adalah RM1439.61 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 2%. Platinum Suites (The Face Suites) mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.7%.