• Taman Kajang Impian, Kajang
  Jimmy Goh

  Dipaparkan pada 04 May 2021 05:40 AM

  • RM 40,000

  (RM 4.21 setiap kps)

  Taman Kajang Impian, Kajang

  Kajang, Selangor

  Retail Space | Corner lot  •  Keluasan Binaan : 9,500 kps  •  Unfurnished

Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai Pangsapuri Mawar, Teratai, Cempaka, Kajang

Pangsapuri Mawar, Teratai, Cempaka ialah Apartment yang terletak di Kajang. Pangsapuri Mawar, Teratai, Cempaka dibina pada tahun 2007 terdiri daripada 5 tingkat dan mempunyai sejumlah 200 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Cheras Jaya (Secondary), Sekolah Kebangsaan Cheras Jaya (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Abdul Aziz Shah (Secondary), Sekolah Menengah Agama Persekutuan Kajang (Secondary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Sungai Chua (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Sungai Jernih (MRT), Bukit Dukung (MRT), Stadium Kajang (MRT), Kajang (MRT), Kajang (KTM)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Desa Sungai Sekamat, Klinik Desa Sungai Ramal Luar, Kajang Plaza Medical Centre, Columbia Asia Hospital, Klinik Desa Balakong

Terdapat 5 hartanah/ unit untuk dijual di Pangsapuri Mawar, Teratai, Cempaka. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Pangsapuri Mawar, Teratai, Cempaka adalah RM283.87 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 22.2%. Pangsapuri Mawar, Teratai, Cempaka mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.3%.