Mengenai The Sentral Residences, KL Sentral

The Sentral Residences ialah Residensi Servis yang terletak di KL Sentral. The Sentral Residences dibina pada tahun 2015 terdiri daripada 52 tingkat dan mempunyai sejumlah 722 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Brickfields Asia College (BAC) Kuala Lumpur (Tertiary), Universiti Teknologi Malaysia (Utm) Kl Campus (Tertiary), Sekolah Kebangsaan (P) Methodist (1) Brickfields (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan (P) Methodist (Secondary), Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) (Tertiary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Muzium Negara (Kl Sentral) (MRT), KL Sentral (LRT), KL Sentral (KTM), KL Sentral (ERL), KL Sentral (Monorail)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Kesihatan Tanglin, Tung Shin Hospital, Pudu Specialists Centre Sdn. Bhd., Iheal Medical Centre Kuala Lumpur, Pantai Hospital Kuala Lumpur

Terdapat 406 senarai hartanah untuk dijual dan 264 senarai hartanah untuk disewa di The Sentral Residences. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran The Sentral Residences adalah RM1086.22 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 1.4%.