Mengenai Avelon Tower @ Plaza Medan Putra, Bandar Menjalara

  Avelon Tower @ Plaza Medan Putra ialah Serviced residence yang terletak di Bandar Menjalara. Avelon Tower @ Plaza Medan Putra terdiri daripada 22 tingkat dan mempunyai sejumlah 500 unit.

  Sekolah yang berdekatan:

  Sma Kuala Lumpur (Secondary), Brainy Bunch - Bandar Manjalara (new) (Elementary High Kindergarten), Montessori Kids Academy (Preschool), Sekolah Kebangsaan Bandar Sri Damansara 3 (Primary), Brainy Bunch - Sri Damansara (Elementary High Kindergarten)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Sri Damansara East (MRT), Sri Damansara West (MRT), Kepong Sentral (MRT), Kepong (KTM), Kepong Sentral (KTM)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Parkcity Medical Centre, Pusat Perubatan Damansara Damai, Klinik Pakar Wanita Kepong Dan Pusat Bersalin, Global Doctors Centre, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre

  Terdapat 77 senarai hartanah untuk dijual dan 54 senarai hartanah untuk disewa di Avelon Tower @ Plaza Medan Putra. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran Avelon Tower @ Plaza Medan Putra adalah RM380.53 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 10.7%. Avelon Tower @ Plaza Medan Putra mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.6%.