113 acres durian, Raub
  • 5
Dijual RM 39,550,000

113 acres durian, Raub

kampung gali lurus, Raub, Pahang

  • Keluasan Binaan : -
  • Keluasan Tanah : 113
    Muat Turun PDF
    Ketahui kelayakan pinjaman perumahan anda
    Penunjuk Kelayakan Pinjaman
    Lihat Kejiranan
    Berdekatan
    Data tempat menarik: Sekolah swasta & antarabangsa dari Schooladvisor.my; Pendidikan tertiari dari Afterschool.my; Sekolah-sekolah awam daripada Kementerian Pelajaran Malaysia; Perubatan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia ('Sekolah Awam' & 'Perubatan' data & maklumat tertakluk kepada Terma Penggunaan Data Terbuka Kerajaan 1.0); Pengangkutan adalah kumpulan data daripada pelbagai sumber. iProperty.com Malaysia Sdn Bhd dan kumpulan syarikat REA Group Ltd (secara kolektif “REA”) tidak menjamin ketepatan data dan menafikan sebarang liabiliti di atasnya.

    113 acres durian, Raub

    Huge durian orchard for sale, located in Raub area.
    
    - 113 acres, freehold durian orchard.
    - Comes with majority Black Thorn durian (about 70%), which is now very famous and more expensive than Musang King durian, and the other 30% is Musang King durian.
    - Aged of these durian trees are ranging from 3-8 years old.
    - Comes with several big water pond for water source, and irrigation system in place.
    - With a house inside the land, and with store.
    - Land is undulating, with some flat land and some area sloping.
    
    Call 019-3818508 for more information or site visit appointment.

    Butiran Hartanah

    Jenis Hartanah:
    Agricultural Land
    Jenis Tanah:
    Agriculture
    Jenis Pegangan Hartanah:
    Individual
    Tempoh:
    Freehold
    Keluasan Tanah:
    113 ekar
    Harga Tanah:
    RM 350000 setiap ekar
    No. Rujukan:
    100652569
    Tarikh Dipaparkan:
    01 Nov 2020

    LoanCare - Kalkulator Kelayakan Pinjaman Perumahan

    Ketahui kelayakan pinjaman perumahan anda dengan 17 bank.
    Mulakan