Imej tidak tersedia

  Senarai ini telah tamat tempoh

  Penyenaraian hartanah yang anda cuba lihat tidak lagi aktif. Ini mungkin bermaksud bahawa penyenaraian yang anda cari telah luput tempohnya atau hartanah itu telah dikeluarkan dari senarai hasil carian kami.

  Disewa RM 20,000

  Jalan Maarof, Bangsar

  Kuala Lumpur

  • Keluasan Binaan : -
  • Keluasan Tanah : -
   Lihat Kejiranan
   Berdekatan
   Data tempat menarik: Sekolah swasta & antarabangsa dari Schooladvisor.my; Pendidikan tertiari dari Afterschool.my; Sekolah-sekolah awam daripada Kementerian Pelajaran Malaysia; Perubatan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia ('Sekolah Awam' & 'Perubatan' data & maklumat tertakluk kepada Terma Penggunaan Data Terbuka Kerajaan 1.0); Pengangkutan adalah kumpulan data daripada pelbagai sumber. iProperty.com Malaysia Sdn Bhd dan kumpulan syarikat REA Group Ltd (secara kolektif “REA”) tidak menjamin ketepatan data dan menafikan sebarang liabiliti di atasnya.

   Jalan Maarof, Bangsar

   Bangsar - Jalan Maarof-Telawi: Ground floor (2 units available) facing main road, excellent exposure. Suitable for Restaurant, PUB, Bar, Bakery, Retail shop, Showroom etc. Rental : RM17k - 20k. Please contact 012-2688608 / 016-2225064/03-22749571 or email: asianaproperties@gmail.com for assistance and viewing.

   Butiran Hartanah

   Jenis Hartanah:
   Shop
   No. Rujukan:
   UP7456220
   Tarikh Dipaparkan:
   01 Dis 2020