Residensi Melor, Bandar Baru Bangi, Bangi
  • 6
Dijual RM 240,000

Residensi Melor, Bandar Baru Bangi, Bangi

Jln 5e/1, Seksyen 5, Bandar Baru Bangi, 43650, Selangor

  • Keluasan Binaan : 750 kps
  • Keluasan Tanah : -
    • 3
    • 2
    • 1
    Muat Turun PDF
    Ketahui kelayakan pinjaman perumahan anda
    Penunjuk Kelayakan Pinjaman
    Lihat Kejiranan
    Berdekatan
    Data tempat menarik: Sekolah swasta & antarabangsa dari Schooladvisor.my; Pendidikan tertiari dari Afterschool.my; Sekolah-sekolah awam daripada Kementerian Pelajaran Malaysia; Perubatan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia ('Sekolah Awam' & 'Perubatan' data & maklumat tertakluk kepada Terma Penggunaan Data Terbuka Kerajaan 1.0); Pengangkutan adalah kumpulan data daripada pelbagai sumber. iProperty.com Malaysia Sdn Bhd dan kumpulan syarikat REA Group Ltd (secara kolektif “REA”) tidak menjamin ketepatan data dan menafikan sebarang liabiliti di atasnya.

    Residensi Melor, Bandar Baru Bangi, Bangi

    Exclusive Listing
    
    [BELOW MARKET VALUE]
    [END LOT UNIT] 
    [LEVEL 2]
    
    Apartment Melor, Bandar Baru Bangi, Seksyen 5, Bangi, Selangor
    
    ============================
    Asking Price: RM 240,000 (Nego)
    Market Value: RM 250,000
    ============================
    
    1) Butiran Unit:
    >> Level 2
    >> Leasehold (93 Tahun)
    >> Non Bumi Lot
    >> Strata Ready
    >> Built up: 750 Sqft
    >> kemudahan Lif
    >> Gated & Guarded
    >> 3 Bilik Tidur
    >> 2 Bilik Mandi
    >> 1 Covered Parking
    >> Mentainance Fees RM 90.00
    
    2) Kemudahan:
    ~ Surau di Blok B
    ~ Mini Market/Kedai Dobi
    ~ 1 km Sekolah Jln Reko
    ~ 3 km ke Sekolah Rendah/ Menengah Al Amin Bangi
    ~ 1.5 km ke Hentian Kajang/ KWSP / Imigresen/ Jab Pendaftaran Negara/ LHDNM Kjg
    ~~ 1 km ke Stesen Komuter Kajang 2 (Dalam pembinaan)
    ~~ 2 km ke Stesen Komuter UKM
    ~~ 5 km ke Station MRT Kajang
    ~~ 3 km ke UKM
    ~~ 3 Km ke German Malaysia Institute (GMI)
    ~~ Akses mudah ke Jalan Reko
    ~~ Akses ke Seksyen 4 tidak melalui Jalan Reko
    
    3) Booking:
    *Deposit booking 3.18%, 6.82% selepas sign SPA (Total 10%)
    *Belian rumah dengan pengeluaran wang simpanan KWSP boleh disedia uruskan
    *Pinjaman bank (In House Mortgage) boleh disedia uruskan
    *Peguam boleh di uruskan (In House Lawyer)
    *Pengurusan jual beli akan diselesaikan bermula dari A sampai Z
    *Pembeli akan di maklumkan status atau progres unit yang dibeli 
    
    ============================
    Asking Price: RM 240,000 (Nego)
    Market Value: RM 250,000
    ============================
    
    Berminat:
    —————-
    ABU BAKAR YAHYA
     REN 39767
    Perunding Hartanah Berdaftar 
    IW Properties Ecohill (E(3)1334/3)
    0136925924
    
    #rizal

    Butiran Hartanah

    Jenis Hartanah:
    Apartment
    Jenis Tanah:
    Residential
    Jenis Pegangan Hartanah:
    Strata
    Tempoh:
    Leasehold
    Keluasan Binaan:
    750 kps
    Harga Binaan:
    RM 320 setiap kps
    Perabot:
    Unfurnished
    Yuran Penyelenggaraan Bulanan:
    RM 90
    Penghuni:
    Vacant
    Jenis Unit:
    End lot
    No. Rujukan:
    101664656
    Baki Tempoh Pajakan:
    93
    Tarikh Dipaparkan:
    17 Feb 2021

    Kemudahan

    Perlindungan keselamatan 24 jam
    Pakir
    Trek joging
    Taman permainan

    LoanCare - Kalkulator Kelayakan Pinjaman Perumahan

    Ketahui kelayakan pinjaman perumahan anda dengan 17 bank.
    Mulakan