Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Impian Selatan Kondominium Southern Height

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru

Mengenai Impian Selatan Kondominium Southern Height, Ulu Klang

Impian Selatan Kondominium Southern Height ialah Kondominium yang terletak di Ulu Klang. Impian Selatan Kondominium Southern Height terdiri daripada 9 tingkat.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Au Keramat (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Keramat (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Lembah Keramat (Secondary), Sekolah Kebangsaan Hulu Kelang (Primary), Sekolah Stella Maris - Ampang (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Sri Rampai (LRT), Setiawangsa (LRT), Jelatek (LRT), Ampang (LRT), Wangsa Maju (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Desa Hulu Kelang, Pusat Perubatan Naluri Sdn. Bhd., Hospital Pakar Ampang Puteri (Puteri Specialist Hospital Sdn. Bhd.), Pusat Perubatan Joe (Klinik Wanita Dan Kanak-Kanak), Klinik Kesihatan Dato Keramat

Terdapat 1 senarai hartanah untuk disewa di Impian Selatan Kondominium Southern Height. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Impian Selatan Kondominium Southern Height adalah RM188.13 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 0.5%. Impian Selatan Kondominium Southern Height mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 9.1%.