Mengenai Riana Green Condominium, Tropicana

Riana Green Condominium ialah Kondominium yang terletak di Tropicana. Riana Green Condominium dibina pada tahun 2003 terdiri daripada sejumlah 1500 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Damansara (Primary), St Joseph's Institution International School Malaysia (Primary Secondary Preschool), Sekolah Kebangsaan Tropicana (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Ldg Effingham (Primary), British International School Kuala Lumpur (Primary Secondary Early Years)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Bu11 @ Tropicana (LRT), Surian (MRT), Dataran Prima (LRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Mutiara Damansara (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Kelana Jaya Medical Centre Sdn Bhd, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Klinik Desa Damansara

Terdapat 283 senarai hartanah untuk dijual dan 121 senarai hartanah untuk disewa di Riana Green Condominium. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Riana Green Condominium adalah RM450.32 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 7.7%.