Melihat 1-20 daripada 1051 keputusan carian hartanah

Mengenai Greenfield Regency, Tampoi

Greenfield Regency ialah Residensi Servis yang terletak di Tampoi. Greenfield Regency terdiri daripada sejumlah 561 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Taman Tampoi Utama (Primary), Sekolah Kebangsaan Taman Bukit Mewah (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Sri Rahmat (Secondary), Cherie Hearts International Preschool - Sutera Utama (Preschool), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Kuo Kuang 2 (Primary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Kesihatan Taman Ungku Tun Aminah, Hospital Pakar Skudai ( Skudai Surgical (M) Sdn. Bhd.), Klinik Kesihatan Kempas, Klinik Kesihatan Tampoi, Pusat Pakar Sakit Puan Dan Perbidanan Khor & Loh Sdn. Bhd

Terdapat 206 hartanah/ unit untuk dijual dan 433 hartanah/ unit untuk disewa di Greenfield Regency. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Greenfield Regency adalah RM468.26 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 0.3%. Greenfield Regency mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4.1%.